Първоначално публикувано от DEGWEED
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Подгряване на седалките
Collapse
X
-
Значи...аз днес констатирах къде може би е проблема при мене.Под седалката има бяла букса ,тя служи за свръзка на долния(на седлото) подгрев с горния(на облегалката).Тъй като на другата седалка всичко работи,замерих с мултицета как стоят нещата там. В буксата излизаща от седлото има 4 кабела-черен,червен и два сини.На здравата седалка между черния и червения кабел дава верига,докато на шофьорската няма. Заключвам че нагревателя е прекъснат.
Между другото и аз искам да се появи колегата от някъде и да разкаже какво е правил. Иначе има доста инфо как са си слагали хората цялата система ,но на коли без подгрев. Обаче нас ни интересува друго.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Колеги, моля някой с работещ подгрев да сподели, за колко време му загрява и до каква степен, пари ли? Имам чувството че моя работи, но не съм сигурен дали не се заблуждавам, иначе днес си е хладно и като го пуснах, мисля по едно време бая ми загря задника, но дали не бъркам, калорифера ми работи, т.е. топлото в колата идва доста бързо и може да се заблуждавам.
Comment
-
Първоначално публикувано от KroGh Покажи съобщениеМоя на 3-та степен си загрява бавно, с кожа съм. Малко съм разочарован от бавното затопляне, ама квот такова.. Трябват поне 6-7 мин, за да се усети нещо. То за толкова стигам до работаLast edited by Travel_Mate; d.m.y г., 10:16.
Comment
-
Първоначално публикувано от KroGh Покажи съобщениеМоя на 3-та степен си загрява бавно, с кожа съм. Малко съм разочарован от бавното затопляне, ама квот такова.. Трябват поне 6-7 мин, за да се усети нещо. То за толкова стигам до работа'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщениеПри мерцедес, ауди и пежо (такива съм пробвал) греенето е доста силно и започва почти веднага.
Инж. Тоци Бегали изглежда пак е надминал себе си.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
Comment